Предлагаме продажба, монтаж и поддръжка на предоставените от системи, механизми и съоръжения, които се грижат за абсолютно спокойствие в дом, офис или фирмен обект. Услугите ни са широко предпочитани както от частни, така и от обществени и корпоративни клиенти. Сред най-поръчваните механизми за преградните съоръжения, сред които най-предпочитан и металният и масивен турникет.

Вграждането на турникети в различни конфигурации за контрол на достъп, гарантира оптимална степен на сигурност във всяка сграда. Те са основната и най-често предпочитана преграда за контролно-пропускателни пунктове. Затова ги използваме при предоставяме са отлично решение при наблюдение и защита на сгради и съоръжения с широк обществен достъп и значение. Той е сред най-използваните автоматизирани детайли в обекти, където са съсредоточени големи човекопотоци. Какво предоставя?

Устройството позволява отличен контрол и наблюдение върху всички посетители и преминаващи, тъй като е устроен за пропуск на едно лице в рамките на определен времеви цикъл. Широко използвана разновидност на това устройство е високофункционалният триподен турникет в метро, използван и за всеки открит обект със засилен човекопоток, където трябва да се организира преминаване само на едно лице.