Фирмата ни подбира охранителните си устройства съобразно съвременните изисквания на пазара. Затова ние работим с изключително богат асортимент  видео домофони, продукти на световноизвестни марки охранителна техника. Предлагаме разнообразие от продукти с много висока функционалност, така че в наше лице ще откриете най-подходящият избор на видеодомофон и цялостна конфигурация за достъп.до дома ви. Съчетание от качество и приемлива стойност, нашите видеодомофони с изгодни цени са дългогодишна инвестиция.

Фирмената ни политика се стреми към постоянно предлагане на най-добрите високотехнологични продукти на пазара. Целта ни е осигуряване на максимална безопасност, контрол и удобство за клиентите ни. Описваните устройства постигат тези цели веднага след монтаж.

Всеки видео домофон изпълнява функция, непостижима за стандартният модел. Те разполагат с компактен екран, върху който се проектира образът на посетителите на обекта. Така всеки потребител се радва на предварително проучване на лицата, които допуска във вътрешното пространство, защото звукът на гласа може да заблуди потребител достатъчно ефективно.

Съвременният пазар предлага достъп до много усъвършенствани модели видеодомофони с цена, изгодна за рамките на почти всеки бюджет. Стойността им варира според подобренията и свойствата, с които разполагат. С тях можете да се запознаете в долните редове.